دستگاه برش لیزری انواع مختلفی دارند. به همین دلیل، ضخامت برش لیزر در انواع فلزات هم متفاوت است چرا که هر صنعتی با توجه به نیازهایی که دارد، از نوعی از این دستگاه ها بهره میبرد. امروزه ضخامت این نوع از برش ها از دو جنبه قابل بررسی است. اول این که نوع ورق (سبک، سنگین، رنگین و …) چیست و دوم این که نوع فلز چیست. ما در ادامهی این مطلب می خواهیم شما را با ضخامت این نوع از برشکاری در فلزات مختلف آشنا کنیم. الماس پنل ، تولید کننده درب فلزی برش لیزری در ادامهی این مطلب به بررسی موضوع ضخامت برش لیزر در انواع فلزات می پردازد.
ضخامت برش لیزر در انواع فلزات
به طور کلی ضخامت برش لیزر بر روی انواع فلزات و آلیاژ های آن ها، متفاوت است. با توجه به تفاوتی که در این زمینه مشاهده میشود، دستگاه برش لیزری فلزات هم ممکن است عوض شود. یعنی به هر میزان که این ضخامت افزایش پیدا میکند، میزان قدرت دستگاه مربوطه هم بیشتر و بیشتر میشود. به همین دلیل است که میگویند شما ابتدا باید با انواع برش های لیزری آشنایی پیدا کنید، انواع فلزات مربوط به این برشکاری ها را بشناسید و سپس بهترین دستگاه را برای انجام برش لیزر روی هر نوع ورق آهنی، مسی، گالوانیزه، برنج، آلومینیوم و استیل انتخاب کنید.
برش آهن:
ضخامت برش لیزر در انواع فلزات از جمله فلز آهن با سایر فلزات این چنینی متفاوت است اما به طور کلی آهنی که کمتر از ۲۰ میلیمتر ضخامت داشته باشد را با استفاده از دستگاه های برش لیزری برش میزنند.
برش استیل:
ورق های استیل با ضخامت ۲۰ میلیمتر یا کمتر هم یک استفاده از دستگاه های برش لیزری برش میخورند.
برش آلومینیوم:
ورق های آلومینیومی اغلب به صورت نازک تعبیه می شوند. به همین دلیل ضخامت برش لیزر در انواع فلزات آلومینیومی چندان تفاوتی با دیگر فلزات ندارد اما ممکن است فرآیند برشکاری های آلومینیومی با دستگاه های برش لیزری بسیار آسانتر از برش دادن ورق هایی با جنس مس، برنز، آهن، فولاد و … باشد.
برش گالوانیزه:
اوراقی که حدود ۵ میلیمتر ضخامت دارند و از جنس گالوانیزه هستند، قابلیت برش خوردن با دستگاه های برش لیزری را دارند.
برش برنج:
ورق های برنجی که حدود ۵ میلی متر ضخامت دارند را با انواع دستگاه های برش لیزری برش می دهند.
برش مس:
تمامی اوراق مسی با انواع ضخامت ها با استفاده از دستگاه های برش لیزر برش میخورند اما این را بدانید که ضخامت استاندارد این ورقها حدود ۳ میلیمتر است.
مزایای برش لیزر
- دستگاه های برش لیزری کیفیت بالایی دارند و با سرعت ورق ها را برش می زنند. به همین دلیل فرقی ندارد که ضخامت برش لیزر در انواع فلزات چقدر باشد. در هر صورت شما می توانید از این دستگاه ها بهره ببرید.
- هزینهی کم باعث شده است که بسیاری از افراد این نوع از برش را به سایر برش ها ترجیح دهند.
- ایجاد سوراخ های ظریف بدون به وجود آمدن تغییر در قطر سوراخ از جمله مزایای چنین دستگاه هایی است.
- دستگاه های برش لیزری پلیسهی چندانی تولید نمی کنند و ضایعات را به حداقل می رسانند. این امر می تواند از نظر اقتصادی هم بسیار مقرون به صرفه باشد.
مقایسه دستگاه های برش لیزر و ضخامت انواع ورق
ورق های مختلفی که در صنایع گوناگون کاربرد دارند، ضخامت یکسانی ندارند. هر ورقی که در این صنایع به کار گرفته می شود، با توجه به ضخامتی که دارد، از نوعی از دستگاه های برش لیزری استفاده می کند. ضخامت برش لیزر در انواع فلزات با توجه به نوع ورق، به پنج دستهی متوسط، ضخیم، سنگین، رنگین و نازک تقسیم می شوند.
- ورق نازک: امروزه برای این که دقت برشکاری در ورق های فلزی نازک را افزایش دهند، از دستگاه هایی با ظرفیت ۷۵۰ فایبر استفاده می کنند. این دستگاه ها اغلب اوقات ورق های آهنی و استیل را برش می دهند و در تمامی صنایع هم به کار گرفته می شوند.
- ورق متوسط: به طور کلی امروزه به ورق هایی که ضخامت آن ها از ۴ میلیمتر بیشتر باشد اما از ۲۰ میلیمتر کمتر باشد، ورق های متوسط می گویند. برای این که برشکاری این نوع از ورق ها به بهترین شکل ممکن انجام شود، از دستگاه هایی با ۱یا ۲ کیلو وات ظرفیت برای انجام فرآیند های برشکاری بر روی آن ها بهره گرفته می شود.
- ورق ضخیم: ورق هایی که ضخامت آن ها از ۲۰ میلی متر بسیار و از ۶۰ میلی متر کمتر است، ورق ضخیم نامیده می شوند. این نوع از ورق ها اغلب اوقات با ابزارهای دستی برش میخورند اما اگر کسی بخواهد با استفاده از برشکاری های لیزری این ورق ها را ببرد، باید از دستگاه هایی با ظرفیت و قدرت ۳ وات استفاده کند. ناگفته نماند که ضخامت برش لیزر در انواع فلزات به نوع فلز هم بستگی دارد. یعنی چنین نیست که حتما ضخامت بین ۲۰ تا ۶۰ میلی متر به دستگاه سه وات نیاز داشته باشید بلکه نوع فلز می تواند ظرفیت و قدرت است دستگاه را تغییر دهد.
- ورق خیلی سنگین: صنایع مختلفی وجود دارند که به صورت گسترده از ورق های سنگین استفاده می کنند. ورق سنگین به نوعی از ورق فلزی اطلاق می شود که ضخامت آن ها بیش از ۶۰ میلی متر و کمتر از ۶۰۰ میلی متر باشد. این نوع از ورق ها خیلی سخت برش میخورند اما این دشواری در کار تنها مختص استفاده از ابزار های دستی است چرا که دستگاه های برش لیزر با قابلیت های متعدد خود مشکلات این چنینی را از بین بردهاند و فرآیند های صنعتی را هم سرعت بخشیدهاند. باید بدانید که انجام برشکاری بر روی چنین اوراقی با استفاده از پلاسما و هوا گاز هم امکان پذیر است.
- ورق رنگین: مس، آلومینیوم، نقره، برنج و طلا همه و همه جزو اوراقی هستند که ما امروزه آن ها را با نام ورق رنگین می شناسیم. ضخامت برش لیزر در انواع فلزات این چنینی ممکن است دچار تغییراتی شود اما این را بدانید که کلیهی ورق های رنگین با دستگاه های حکاکی ۷۵۰ فایبری قابل برش خوردن هستند. علاوه بر این، گاهی اوقات برای به وجود آوردن نقش های ظریف و زیبا هم از این دستگاه ها در این فلزات استفاده می شود. شما می توانید به کمک الماس پنل، بهترین حکاکی ها و نقش ها را بر روی فلزات رنگین پیاده سازی کنید.
خدمات برش لیزر الماس پنل
ما در الماس پنل ضخامت برش لیزر در انواع فلزات را شناسایی می کنیم و سپس با توجه به استاندارد های لازم در این زمینه، برشکاری های با دقت و ظریفی را بر روی هر نوع ورق فلزی ایجاد می نماییم. فراموش نکنید که هزینه های استفاده از خدمات برش لیزری در الماس پنل بسیار کمتر از سایر مراکز خدماتی است. پس همین حالا با حالا تماس بگیرید و سفارشات خود را ثبت کنید.
توجه داشته باشید که الماس پنل جزو آن دسته از مجتمع های خدماتی است که به رضایت مشتریان خود اهمیت زیاد میدهد. پس بدون شک تمامی فرایند های خود را نیز در راستای بهبود خدمات پیش میبرد. الماس پنل به این منظور، از دستگاه های مختلف برای انجام برش های لیزری بهرهمند میبرد تا تمامی ورق ها با ضخامت های مختلف را به راحتی برش بزند. پس چه انتخابی بهتر از الماس پنل؟
در صورت نیاز به همفکری و مشاوره رایگان در زمینه خرید و نمایندگی می توانید با شماره زیر در تماس باشید و یا از طریق واتساپ پیام دهید.
شماره تماس: ۰۹۳۳۵۵۷۳۸۰۰ شماره واتساپ: ۰۹۱۸۸۴۹۱۵۵۸